Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски ще заведе дело

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски ще заведе дело
Коментари Харесай

Георги Свиленски завежда дело за клевета срещу Тошко Йорданов


Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски ще заведе дело за клюка против Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година. В последния ден на Народното събрание политическите обединения насочиха взаимни обвинявания за неуспеха с третия мандат, предава bTV. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 662
След като изтече запис от среща на " Демократична България ", в която се разискват съдружните договаряния, " ИТН " разгласи, че напуща диалозите.

Мандатоносителят Българска социалистическа партия реши, че ще внесе програмата за ръководство, която бе разисквана с Политическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България, в Народното събрание с вярата, че в случай че тя бъде призната, може да се сформира програмен кабинет.

„ Разбрах че няма да има държавно управление сутринта на председателски съвет, когато в един глас Йордан Цонев, Тошко Йорданова, Костадин Костадинов и Десислава Атанасова скочиха като попарени, когато схванаха, че има точка, в която е заложена стратегия на Народното събрание, включваща измененията в КПКОНПИ и избирането на Бойко Рашков за ръководител на Антикорупционната комисия “, съобщи през днешния ден ръководителят на групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание Георги Свиленски.

Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година отговори на изказванията, обявявайки: „ Свиленски е измамник. Третият мандат не се провали на председателски съвет, а когато изтече записът на Христо Иванов “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР